Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42

Telecontrol GSM modeli- za objekte bez telefonskog priključka

telecontrol-  hit za luksuznu stanogradnju3

Govorna komunikacija na hrvatskom jeziku, integriranost funkcija sobnog termostata, dojave nepravilnosti u radu i sl., karakteristike su koje TELECONTROL uređaje ističu pred konkurencijom na svjetskom tržištu. MICRO EL ide uvijek korak dalje...

 

 

 

iphone

GSM modeli

Fiksna telefonska linija sve je manje prisutna u kućanstvima, a u vikendicama se gotovo potpuno izbacuje iz upotrebe. Osim toga, veliki broj objekata za odmor nalazi se u planinama ili u manje naseljenim predjelima kod kojih nikad nije niti postojala telefonska infrastruktura. Rješenje za takve objekte su TELECONTROL GSM modeli, koji u sebi imaju ugrađen GSM modul putem kojeg se odvija komunikacija sa objektom. Korisnik sa svog mobilnog aparata poziva broj SIM kartice umetnute u uređaj i razgovara sa svojim TELECONTROL-om. TELECONTROL ga obavještava o trenutnom statusu grijanja («GRIJANJE JE UKLJUČENO» ili «GRIJANJE JE ISKLJUČENO»), te ga govornim porukama upućuje što pritisnuti za uključenje ili isključenje grijanja. Osim toga, korisnik može izmjeriti tem¬peraturu («TEMPERATURA JE 21»), a može i podesiti željenu temperaturu koja će ga dočekati kada dođe u objekt. 

Kada je korisnik u objektu, dostupne su mu sve funkcije klasičnog sobnog termostata: prikaz temperature na LCD ekranu, izravno podešavanje temperature, uključivanje i isključivanje grijanja. Napredniji modeli imaju opciju 7-dnevnog programiranja temperature, što je vrlo korisna opcija za korisnike koji borave u objektu kroz duži vremenski period.

«Najjačim» TELECONTROL-ima možete povjeriti i kompletnu brigu o sigurnosti objekta - prava mala pametna kuća; on će vas nazvati na vaš mobitel ukoliko se pojave bilo kakvi problemi - kvar grijanja, smrzavanje cijevi, provala, poplava, požar, curenje plina, nestanak struje, dolazak struje…

 

Instalacija TELECONTROL GSM

Instalacija TELECONTOL-a vrlo je jednostavna. Uvodite li ga u već postojeću instalaciju centralnog grijanja, možete jednostavno zamijeniti dosadašnji termostat sa TELECONTROL-om, nisu potrebna nikakva dodatna ožičavanja. TELECONTROL-u je potrebno osigurati napa¬janje 220V i vezu s bojlerom. I to je sve! SIM karticu jednostavno umetnite u za to predviđen konektor.

 

Datum objave 31.03.2009.